Logo
Alvormar Appartementen ***
Bestemming: Algarve - Alvor
Alvormar Appartementen ***

Alvormar is een eenvoudig maar netjes appartementencomplex, dat is gelegen in een levendige omgeving. Het centrum van Alvor vindt u al op ca. 50 m van het complex.

Appartement o.b.v. LogiesAlvormar Appartementen

Alvormar is een eenvoudig maar netjes appartementencomplex, dat is gelegen in een levendige omgeving. Het centrum van Alvor vindt u al op ca. 50 m van het complex.

Ligging

Het complex ligt op ca. 50 m van het centrum van Alvor en op ca 1,7 km van het strand. Alvor is een plaatsje met een eeuwenoude geschiedenis, maar beschikt ook over een moderne boulevard. Alvormar is niet erg goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar er is een vaste taxistandplaats bij de accommodatie.

Faciliteiten

Receptie, lounge, bar, buitenbar met terras, verwarmd buitenzwembad (zout water) en apart kinderbad met gratis ligbedden en parasols, poolbiljart, tafelvoetbal, massages, speeltoestellen voor kinderen en internetgelegenheid.

Kamers

Alvormar bestaat uit 50 eenvoudig maar netjes ingerichte studios, 2- en 3-kamerappartementen. U verblijft standaard in een 2-kamerappartement. Alle eenheden beschikken over telefoon, tv, kluisje, airconditioning (15,- euro per week), volledig ingerichte kitchenette, badkamer met toilet en een ligbad met douche en een balkon. De maximale bezetting van een 1-kamer appartement is vier personen.

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies.

Vluchtinformatie

De chartervluchten naar Portugal zullen worden uitgevoerd door Transavia.com op maandag en donderdag.

Online stoel reservering

24 uur voor vertrek:

U kunt 24 uur voor vertrek gratis inchecken bij vluchten die worden uitgevoerd door Transavia.com via de volgende link.

U dient uw factuurnummer met een 0 ervoor in te vullen en de stappen te volgen die worden aangegeven.

Vanaf 3 weken tot 48 uur voor vertrek:

U kunt 3 weken tot 48 uur voor vertrek online een stoel reserveren voor de heen- en terugreis die worden uitgevoerd door Transavia.com via de volgende link. U dient direct een stoel voor de heen en terugreis te reserveren, de code is maar eenmalig te gebruiken. Na het invoeren van deze code wordt deze geblokkeerd.

Voor een normale stoel betaald u 7,50 per persoon per enkele reis en voor een stoel met extra beenruimte betaald u 20,- per persoon per enkele reis (indien beschikbaar). U dient uw factuurnummer met een 0 ervoor in te vullen en de stappen volgen die worden aangegeven.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail